Innergie trainings- en adviesbureau

Innergie is sterk in het begeleiden van ontwikkelingstrajecten binnen organisaties op het vlak van houding en gedrag.

 

In alles wat wij doen staat de volgende vraag centraal. Wie WIL je ZIJN? Zowel op organisatie-, afdelings- en individueel niveau. De ontwikkelingscyclus, de ‘ja maars’ en de 5 elementen zijn de basis ‘instrumenten’ waarmee we werken. We willen het simpel en daardoor krachtig houden.

 

Bij de opdrachten die we vanuit Innergie mogen verzorgen, werken we op 3 niveau’s.

  • de ‘natuur’ van jezelf : Zelfreflectie, bewustwording en keuzes maken en verantwoordelijkheid
  • de ‘natuur’ van de ander : Teambuilding, Gastgerichtheid
  • de ‘natuur’ om ons heen : Liefde voor Leven, Duurzaamheid

 

Wij gebruiken de term ‘natuur’ omdat wij geloven dat alles in het leven onlosmakelijk met elkaar verbonden is en dat dit alles samen natuur is, oftewel leven. Daarnaast gebruiken we deze term, omdat we in onze aanpak de natuur als spiegel, metafoor en bij voorkeur als trainingslocatie gebruiken.

 

De 2 hoofdthema’s waar we ons op richten zijn de ‘Binnenkant van Duurzaamheid’ en de ‘Binnenkant van Gastgerichtheid’. Bij uitstek onderwerpen die over verbinding gaan en alleen zullen slagen als ziel (hart, gevoel) en zakelijkheid (hoofd, ratio) met elkaar verbonden zijn.

 

Als trainers van Innergie werken we vanuit een doorleefd gevoel van verbondenheid in alles wat we doen en vanuit Liefde voor Leven. Wij geloven dat de wereld daar behoefte aan heeft en leveren hieraan graag onze bijdrage.^ Naar boven